Huoneisto Arctic City Nest

Varaa Huoneisto Arctic City Nest – Löydä Arctic City Nest (Huoneisto), Rovaniemi (Suomi) tarjoukset

Huoneisto Arctic City Nest

  • Varaa hotelli
  • Varaa verkossa nopeasti ja turvallisesti..
  • Alin hinta vain kanssamme.
  • Paras hintatakuu.

Arctic City Nest sijaitsee Rovaniemellä, alle 1 km:n päässä tiedekeskus Arktikumista. Majoitustiloissa on parveke ja ilmainen WiFi. Rovaniemen matkailuneuvonnalle on 300 metriä ja Joulupukin pajakylän pääpostille 8 km. Lordin aukio on 800 metrin päässä. Asiakkaiden käytettävissä on myös matkatavarasäilytys. Huoneistossa on ilmastointi, 1 makuuhuone, olohuone ja täysin varustettu keittiö, jossa on astianpesukone ja vedenkeitin. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Mukavuuksiin kuuluu myös taulu-tv kaapelikanavilla. Huoneistossa on terassi. Lähistöllä voi harrastaa hiihtolajeja ja pyöräilyä. Paikan päällä vuokrataan suksivälineitä ja myydään hissilippuja.

Lähistöllä
*

Rovaniemen matkailu
Kauppakeskus Sampokeskus
Jätkänkynttilä-silta

  • Löydä tarjouksia hotelleista, loma-asunnoista ja monista muista majoituksista..
  • Mitä nähdä ja tehdä lähellä hotelli: Huoneisto Arctic City Nest

    Löydä kaupunkikierroksia, kaupunkilippuja ja ohita linjaliput. Täältä löydät luotetut arvostelut. Nauti aina parhaista kokemuksista parhaaseen hintaan

    Nähtävyydet hotellin lähellä

    Kaikki nähtävä ja koettava hotellin lähellä

    Ravintolat hotellin lähellä

    Löydä parhaat ravintolat. Katso uusimmat arvostelut. Varaa pöytä. Löydä suosituimmat ravintolat hotellin lähellä

    Auton vuokraus hotellin lähellä

    Varaa autosi maailman suurimmassa online-autonvuokrausyrityksessä. Yli 60 000 sijaintia. 160 maassa.

    Varaa lentokenttätaksi

    Helppo lentokenttäkuljetus

    Osta halpoja lippuja verkosta

    Osta varmennettuja lippuja konserteille, urheilulle, teatterille ja tapahtumille hotellin lähellä

    Löydä Huoneisto Arctic City Nest ja löydä maa
    Tällä pohjoisella maalla on innovatiivisia kaupunkeja, joita ympäröi laajoja luonnontilaisia ​​alueita. Noin 10% maasta on veden peitossa, mukaan lukien noin 180 000 järveä. Tämä tekee siitä erinomaisen määränpään, jos haluat käydä uimassa, veneilyssä tai kalastuksessa. Turistit saapuvat Suomeen kahdella eri vuodenaikalla: talvella (yleensä joulukuusta maaliskuuhun), kun voit hiihtää ihanasti, ajaa moottorikelkalla Lapissa ja katsella pienellä onnella vilkkua reunailmaan, jotka näyttävät tulevan toisesta maailmasta. Kesäisin se on valoisa myöhään iltaan ja siellä järjestetään erilaisia ​​musiikkifestivaaleja ja eksentrisiä tapahtumia. Älä missaa ilmankitaran soiton maailmanmestaruuskilpailua eikä matkapuhelimen pitkän kantaman heittämisen kilpailua. Helsinkiä kutsutaan myös “Baltian maiden tytärksi”. Helsinki on loistava paikka ostaa vaatteita suunnittelijalle, käydä kulttuurinähtävyyksissä ja ihmetellä vaikuttavaa arkkitehtuuria. Suomessa on tarjolla lukemattomia hotelleja, järvenrantamökkejä ja hostelleja. Helsingissä voit valita monista majoitusmahdollisuuksista, mukaan lukien useita itsepalveluhuoneistoja. Etämajoitukset ovat yleensä avoinna vain kesäkaudella.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.