Huvilat Gerika Villas

Varaa Huvilat Gerika Villas – Löydä Gerika Villas (Huvila), Enonkoski (Suomi) tarjoukset

Huvilat Gerika Villas

 • Varaa hotelli
 • Varaa verkossa nopeasti ja turvallisesti..
 • Alin hinta vain kanssamme.
 • Paras hintatakuu.

Gerika Villas sijaitsee rauhallisella paikalla Hanhijärven rannalla, vain 12 minuutin ajomatkan päässä Enonkoskelta. Tämä itsepalveluhuvila on valmistunut tammikuussa 2015. Huvilaan kuuluu oma sauna. Olohuoneessa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Olohuoneesta ja ruokailutilasta avautuu rauhallinen näköala ympäröivään luontoon. Tyylikkäässä ja täysin varustetussa keittiössä on astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kaakeloidussa kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain. Gerika Villasiin kuuluu myös puutarha ja terassi. Lähistöllä voi harrastaa myös hiihtoa, ja hiihtoladut alkavat 5 km:n päässä majoituspaikasta.

Savonlinnaan on matkaa 38 km. Joensuun lentoasema on 97 km:n päässä.

Lähimmät lentokentät
*

Savonlinnan lentokenttä

 • Löydä tarjouksia hotelleista, loma-asunnoista ja monista muista majoituksista..
 • Mitä nähdä ja tehdä lähellä hotelli: Huvilat Gerika Villas

  Löydä kaupunkikierroksia, kaupunkilippuja ja ohita linjaliput. Täältä löydät luotetut arvostelut. Nauti aina parhaista kokemuksista parhaaseen hintaan

  Nähtävyydet hotellin lähellä

  Kaikki nähtävä ja koettava hotellin lähellä

  Ravintolat hotellin lähellä

  Löydä parhaat ravintolat. Katso uusimmat arvostelut. Varaa pöytä. Löydä suosituimmat ravintolat hotellin lähellä

  Auton vuokraus hotellin lähellä

  Varaa autosi maailman suurimmassa online-autonvuokrausyrityksessä. Yli 60 000 sijaintia. 160 maassa.

  Varaa lentokenttätaksi

  Helppo lentokenttäkuljetus

  Osta halpoja lippuja verkosta

  Osta varmennettuja lippuja konserteille, urheilulle, teatterille ja tapahtumille hotellin lähellä

  Löydä Huvilat Gerika Villas ja löydä maa
  Tällä pohjoisella maalla on innovatiivisia kaupunkeja, joita ympäröi laajoja luonnontilaisia ​​alueita. Noin 10% maasta on veden peitossa, mukaan lukien noin 180 000 järveä. Tämä tekee siitä erinomaisen määränpään, jos haluat käydä uimassa, veneilyssä tai kalastuksessa. Turistit saapuvat Suomeen kahdella eri vuodenaikalla: talvella (yleensä joulukuusta maaliskuuhun), kun voit hiihtää ihanasti, ajaa moottorikelkalla Lapissa ja katsella pienellä onnella vilkkua reunailmaan, jotka näyttävät tulevan toisesta maailmasta. Kesäisin se on valoisa myöhään iltaan ja siellä järjestetään erilaisia ​​musiikkifestivaaleja ja eksentrisiä tapahtumia. Älä missaa ilmankitaran soiton maailmanmestaruuskilpailua eikä matkapuhelimen pitkän kantaman heittämisen kilpailua. Helsinkiä kutsutaan myös “Baltian maiden tytärksi”. Helsinki on loistava paikka ostaa vaatteita suunnittelijalle, käydä kulttuurinähtävyyksissä ja ihmetellä vaikuttavaa arkkitehtuuria. Suomessa on tarjolla lukemattomia hotelleja, järvenrantamökkejä ja hostelleja. Helsingissä voit valita monista majoitusmahdollisuuksista, mukaan lukien useita itsepalveluhuoneistoja. Etämajoitukset ovat yleensä avoinna vain kesäkaudella.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.