Leirintäalue Camping Lappeenranta

Varaa Leirintäalue Camping Lappeenranta – Löydä Camping Lappeenranta (Leirintäalue) (Suomi) tarjoukset

Leirintäalue Camping Lappeenranta

 • Varaa hotelli
 • Varaa verkossa nopeasti ja turvallisesti..
 • Alin hinta vain kanssamme.
 • Paras hintatakuu.

Saimaan rannalla sijaitseva Camping Lappeenranta on 2 km:n päässä Lappeenrannan keskustasta. Paikan päällä on yksinkertaisia ​​mökkejä ja huoneistoja sekä kahvila, TV-huone, minigolfrata ja venevuokraamo. WC- ja suihkutilat ovat kaikkien asiakkaiden yhteiskäytössä. Huoneistoissa on oma keittiö ja kylpyhuone. Ulkokeittiö ja grillausvälineet ovat käytettävissä ilman lisämaksua. Juotavaa, pikkupurtavaa ja kevyitä aterioita voi nauttia kahvilassa, jonka yhteydessä on terassi. Rentoutumistiloihin kuuluvat varattavissa oleva sauna ja takkahuone. Yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi.

Lähistöllä
*

Etelä-Karjalan taidemuseo
Etelä-Karjalan museo
Lappeenrannan satama

 • Löydä tarjouksia hotelleista, loma-asunnoista ja monista muista majoituksista..
 • Mitä nähdä ja tehdä lähellä hotelli: Leirintäalue Camping Lappeenranta

  Löydä kaupunkikierroksia, kaupunkilippuja ja ohita linjaliput. Täältä löydät luotetut arvostelut. Nauti aina parhaista kokemuksista parhaaseen hintaan

  Nähtävyydet hotellin lähellä

  Kaikki nähtävä ja koettava hotellin lähellä

  Ravintolat hotellin lähellä

  Löydä parhaat ravintolat. Katso uusimmat arvostelut. Varaa pöytä. Löydä suosituimmat ravintolat hotellin lähellä

  Auton vuokraus hotellin lähellä

  Varaa autosi maailman suurimmassa online-autonvuokrausyrityksessä. Yli 60 000 sijaintia. 160 maassa.

  Varaa lentokenttätaksi

  Helppo lentokenttäkuljetus

  Osta halpoja lippuja verkosta

  Osta varmennettuja lippuja konserteille, urheilulle, teatterille ja tapahtumille hotellin lähellä

  Löydä Leirintäalue Camping Lappeenranta ja löydä maa
  Tällä pohjoisella maalla on innovatiivisia kaupunkeja, joita ympäröi laajoja luonnontilaisia ​​alueita. Noin 10% maasta on veden peitossa, mukaan lukien noin 180 000 järveä. Tämä tekee siitä erinomaisen määränpään, jos haluat käydä uimassa, veneilyssä tai kalastuksessa. Turistit saapuvat Suomeen kahdella eri vuodenaikalla: talvella (yleensä joulukuusta maaliskuuhun), kun voit hiihtää ihanasti, ajaa moottorikelkalla Lapissa ja katsella pienellä onnella vilkkua reunailmaan, jotka näyttävät tulevan toisesta maailmasta. Kesäisin se on valoisa myöhään iltaan ja siellä järjestetään erilaisia ​​musiikkifestivaaleja ja eksentrisiä tapahtumia. Älä missaa ilmankitaran soiton maailmanmestaruuskilpailua eikä matkapuhelimen pitkän kantaman heittämisen kilpailua. Helsinkiä kutsutaan myös “Baltian maiden tytärksi”. Helsinki on loistava paikka ostaa vaatteita suunnittelijalle, käydä kulttuurinähtävyyksissä ja ihmetellä vaikuttavaa arkkitehtuuria. Suomessa on tarjolla lukemattomia hotelleja, järvenrantamökkejä ja hostelleja. Helsingissä voit valita monista majoitusmahdollisuuksista, mukaan lukien useita itsepalveluhuoneistoja. Etämajoitukset ovat yleensä avoinna vain kesäkaudella.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.